Kopen AmpibKopen Ampib

AMPIB (AMPICILLIN) INDICATIES


Ampibe wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Ampibe is een antibioticum penicilline. Het werkt door het doden van gevoelige bacteriën door te interfereren met de vorming van de celwand van de bacterie, terwijl het groeit. Dit verzwakt de celwand en het breekt, resulterend in de dood van de bacteriën.

AMPIB (AMPICILLIN) INSTRUCTIES


Gebruik ampicilline zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Ampibe via de mond ten minste een half uur voor of 2 uur na het eten.
Neem Ampibe met een vol glas water (8 oz/240 ml).
Neem Ampibe op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. Nemen ampicilline op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.
Het opruimen van uw infectie volledig gebruik Ampibe voor het volledige verloop van de behandeling. Blijven gebruiken, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van ampicilline, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe gebruik van ampicilline.

AMPIB (AMPICILLIN) OPSLAG


Ampibe winkel bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C), in een goed gesloten container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd ampicilline buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.Heeft ampicilline NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Ampibe of aan een andere penicilline antibiotica (bijv. amoxicilline)
u neemt een antibioticum tetracycline (bijvoorbeeld doxycycline)
je klierkoorts ("mono")
u onlangs heeft ontvangen of zal ontvangen levend oraal buiktyfusvaccin.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met ampicilline. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een maag infectie of diarree
als u een ernstige allergische reactie (bv. ernstige huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen, duizeligheid) om een ​​cefalosporine-antibioticum (bijv. cephalexin) of andere bèta-lactam antibiotica (bijv. imipenem) hebben gehad.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met ampicilline. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Tetracyclines (bijvoorbeeld doxycycline) omdat doeltreffendheid Ampibe kan dalen
Probenecide omdat het het risico van Ampibe de bijwerkingen toenemen
Allopurinol omdat het risico van huiduitslag kunnen toenemen
Anticoagulantia (heparine, warfarine) of methotrexaat omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met ampicilline
Aminoglycosiden (bijv. gentamicine), de pil, of levend oraal tyfus vaccin omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door ampicilline.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als ampicilline kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Ampibe werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u gebruik van ampicilline voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Ampibe kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Als braken of diarree optreedt, moet u er op letten geen uitgedroogd te worden. Neem contact op met uw arts voor instructies.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kan niet zo goed werken tijdens het gebruik van ampicilline. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Diabetes patiënten - ampicilline kan de resultaten van bepaalde tests voor urine glucose om verkeerd zijn. Vraag uw arts voordat u uw dieet of de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, met inbegrip van witte bloedcellen en nierfunctie tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Ampibe gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik ampicilline met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van ampicilline bespreken terwijl je zwanger bent. Ampibe wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u gebruik van ampicilline, met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Ontsteking en roodheid van de tong, irritatie van mond of keel, milde diarree, misselijkheid, ten tweede infectie, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige ontlasting, ernstige diarree, maagpijn / krampen, vaginale irritatie of afscheiding.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Ampib