Kopen AmicilKopen Amicil

AMICIL (AUGMENTIN) INDICATIES


Amicil wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Amicil is een antibioticum penicilline. Het werkt door het doden van gevoelige bacteriën.

AMICIL (AUGMENTIN) INSTRUCTIES


Gebruik Amicil zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Amicil via de mond met of zonder voedsel. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Amicil voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Amicil, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Amicil gebruiken.

AMICIL (AUGMENTIN) OPSLAG


Store Amicil bij of beneden 77 graden F (25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Blijf Amicil buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

AMICIL (AUGMENTIN) MEER INFO:


Werkzame stof: amoxicilline / clavulaanzuur kalium.

Heeft Amicil NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Amicil of een ander antibioticum penicilline (bijvoorbeeld ampicilline) zijn
u een voorgeschiedenis van problemen of vergeling van de ogen of de huid veroorzaakt door Amicil lever
je klierkoorts (mono)
u neemt een antibioticum tetracycline (bijvoorbeeld doxycycline)
u onlangs heeft ontvangen of zal ontvangen levend oraal buiktyfusvaccin.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Amicil. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een geschiedenis van allergieën, astma, hooikoorts, of netelroos
als u een ernstige allergische reactie (bv. ernstige huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen, duizeligheid) hebben gehad om een ​​cefalosporine (bijv. cephalexin) of een andere bèta-lactam antibiotica (bijv. imipenem)
als u nierproblemen of gonorroe
als u een geschiedenis van problemen of vergeling van de huid of ogen lever.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Amicil. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Anticoagulantia (bijv. warfarine) omdat het risico van bloeden kan worden verhoogd
Probenecide, omdat het de hoeveelheid Amicil in uw bloed kunnen verhogen
Chlooramfenicol, macrolide antibiotica (bijv. erythromycine), sulfonamiden (bv. sulfamethoxazol) of tetracycline antibiotica (bijvoorbeeld doxycycline), omdat ze kunnen werkzaamheid Amicil verlagen
Methotrexaat omdat het risico van de bijwerkingen kan worden verhoogd met Amicil
Wonen oraal tyfus vaccin of hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil), omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Amicil.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Amicil kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Amicil kan duizeligheid veroorzaken. Dit effect kan worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Amicil met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Amicil werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Amicil gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Amicil kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kan niet zo goed werken tijdens het gebruik van Amicil. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Bruin, heeft geel, of grijze verkleuring van de tanden zelden opgetreden bij sommige patiënten die Amicil. Het kwam het vaakst voor bij kinderen. De verkleuring werd verlaagd of verwijderd door borstelen of gebitsreiniging in de meeste gevallen. Neem contact op met uw arts als u dit effect ervaren.
Diabetes patiënten - Amicil kan de resultaten van bepaalde tests voor urine glucose om verkeerd zijn. Vraag uw arts voordat u uw dieet of de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, met inbegrip van de leverfunctie, nierfunctie en het volledige bloedbeeld, kan worden uitgevoerd als u Amicil gebruiken voor een lange periode van tijd. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Amicil met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten, in het bijzonder patiënten met nierproblemen.
Gebruik Amicil met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Amicil mag niet gebruikt worden bij kinderen die minder dan 88 lbs (40 kg) wegen, veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Amicil bespreken terwijl je zwanger bent. Amicil wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Amicil gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, misselijkheid, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige ontlasting, verwardheid, donkere urine, koorts, rillingen, of aanhoudende keelpijn, rode, gezwollen, blaren of schilferende huid, stuipen, ernstige diarree, buikpijn of krampen, ongewone blauwe plekken of bloeden, vaginale afscheiding of irritatie, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Amicil