Kopen AmbamidaKopen Ambamida

AMBAMIDA (ERYTHROMYCIN) INDICATIES


Ambamidae wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Het wordt ook gebruikt om bacteriële endocarditis en aanvallen van reumatische koorts voorkomen. Erytromycine is een macrolide antibioticum. Het werkt door het vertragen van de groei van, of soms doden van gevoelige bacteriën door het verminderen van de productie van belangrijke eiwitten die nodig zijn door de bacteriën om te overleven.

AMBAMIDA (ERYTHROMYCIN) INSTRUCTIES


Gebruik Ambamidae zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Ambamidae via de mond met of zonder voedsel. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie.
Slik Ambamidae geheel. Geen pauze, pletten, of kauwen alvorens door te slikken.
Heeft grapefruit niet eten of drinken van grapefruitsap terwijl u Ambamidae gebruiken.
Erytromycine werkt het beste indien genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Ambamidae voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Ambamidae missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Ambamidae gebruiken.

AMBAMIDA (ERYTHROMYCIN) OPSLAG


WINKEL Ambamidae bij kamertemperatuur onder 86 graden F (30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd goed gesloten. Houd Ambamidae buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Ambamidae NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Ambamidae zijn
u neemt astemizol, cisapride, conivaptan, diltiazem, dofetilide, een ergotalkaloïde (bijv. dihydroergotamine, ergotamine), everolimus, een HIV-proteaseremmer (bijv. ritonavir), een imidazool (bijv. ketoconazol), nilotinib, pimozide, een QT -verlenging middel (bijvoorbeeld kinidine, sotalol), een chinolon (bijvoorbeeld ciprofloxacine), een streptogramine (bijv. quinupristine / dalfopristine), terfenadine, of verapamil.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Erytromycine. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u diarree heeft of een maag-of darminfectie
als u een geschiedenis van nier-of leverziekte, hartproblemen, een snelle of onregelmatige hartslag, myasthenia gravis, of de bloedziekte porfyrie.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Erytromycine. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Astemizol, cisapride, diltiazem, dofetilide, een HIV-proteaseremmer (bijv. ritonavir), imidazolen (bijv. ketoconazol), nilotinib, pimozide, een QT-verlenging van middel (bijvoorbeeld kinidine, sotalol), een chinolon (bijvoorbeeld ciprofloxacine), streptograminen (bijv., quinupristine / dalfopristine), terfenadine, verapamil of omdat bijwerkingen, zoals toxiciteit hart of onregelmatige hartslag, optreden. Raadpleeg uw arts als u vragen hebt over welke geneesmiddelen je hartslag kan beïnvloeden.
Conivaptan, ergot alkaloïden (bijv. dihydroergotamine, ergotamine), of everolimus omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Ambamidae
Veel recepten en nonprescription geneesmiddelen (bijvoorbeeld, gebruikt voor pijn, allergieën, bloedverdunners, ademhalingsproblemen, kanker, diabetes, erectieproblemen, jicht, hartproblemen, hoge calciumgehalte in het bloed, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, HIV-infectie, ontsteking , infecties, lage natriumgehalte in het bloed niveaus, migraine, stemming of psychische problemen, overactieve blaas, de ziekte van Parkinson, het voorkomen van afstoting van getransplanteerde organen, toevallen, maagproblemen, slaapproblemen), multivitamine producten en kruiden of voedingssupplementen (bijvoorbeeld kruidenthee, co-enzym Q10, knoflook, ginseng, ginkgo, sint-janskruid) kan ook interageren met Erytromycine. Vraag uw arts of apotheker als u niet zeker weet of een van uw geneesmiddelen kunnen interfereren met Erytromycine.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Erytromycine kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Ambamidae werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Zorg ervoor dat u Ambamidae gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Langdurig of herhaald gebruik van Ambamidae kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Vertel uw arts of tandarts dat u Ambamidae voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Zelden hebben patiënten die Erytromycine reversibel gehoorverlies ontwikkeld. Het risico is groter als u nierproblemen heeft of als u hoge doses Ambamidae nemen. Neem contact op met uw arts als u te ontwikkelen verminderd gehoor of gehoorverlies.
Ambamidae kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u rekening Ambamidae.
Lab tests, met inbegrip van de leverfunctie, nierfunctie en het volledige bloedbeeld, kan worden uitgevoerd terwijl u Ambamidae gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Ambamidae bespreken terwijl je zwanger bent. Ambamidae wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Ambamidae gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, verlies van eetlust, misselijkheid, maagpijn, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige ontlasting, verminderde gehoor of gehoorverlies, onregelmatige hartslag, spierzwakte, rood, gezwollen, blaren of schilferende huid, stuipen, ernstige diarree, ernstige maagpijn of krampen; symptomen van leverproblemen (bijv. geelverkleuring van de huid of ogen, bleke ontlasting, ernstige of aanhoudende misselijkheid, braken, verlies van eetlust, of donkere urine).

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Ambamida