Kopen AmantadineKopen Amantadine

AMANTADINE INDICATIES


Amantadine wordt gebruikt voor het voorkomen en behandelen van bepaalde vormen van griep. Het wordt gebruikt om de ziekte van Parkinson en ongecontroleerde spierbewegingen veroorzaakt door bepaalde geneesmiddelen te behandelen. Amantadine is een anti-Parkinson en antiviraal middel. Het kan reproductie van het virus blokkeren en het vermogen van het virus om in de cellen af.

AMANTADINE INSTRUCTIES


Gebruik Amantadine zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Amantadine via de mond met of zonder voedsel.
Als u gebruik maakt Amantadine voor de griep, neem het voor het volledige verloop van de behandeling. Blijven gebruiken Amantadine zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen. Dit zal helpen opruimen van uw infectie volledig.
Als u een dosis van Amantadine missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe te Amantadine gebruiken.

AMANTADINE OPSLAG


Store Amantadine bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C), in een goed gesloten container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Amantadine buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Amantadine NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Amantadine zijn
je nauwehoekglaucoom ongecontroleerde.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Amantadine. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een voorgeschiedenis van hartproblemen (bijv. congestief hartfalen), zwelling van de handen of voeten, geestelijke of stemmingswisselingen problemen, suïcidale gedachten of handelingen, toevallen, glaucoom, lage bloeddruk, duizeligheid bij het opstaan ​​of gaan zitten, een eczeem-achtige uitslag, of nier-of leverproblemen
als je een intranasale griepvaccin in de laatste 14 dagen hebben ontvangen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Amantadine. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Thioridazine omdat bevingen kunnen worden verergerd bij Parkinson patiënten
Anticholinergica (bijv. scopolamine), hydrochloorthiazide, kinidine, kinine, stimulerende middelen (bv. cafeïne, methylfenidaat, pseudo-efedrine), of triamtereen omdat ze het risico van Amantadine's bijwerkingen kunnen verhogen.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Amantadine kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Amantadine kan slaperigheid, duizeligheid of wazig zien. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Amantadine met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Amantadine kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen, alcohol, kan warm weer, de uitoefening of koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ga zitten of liggen bij het eerste teken van een van deze effecten.
Beperk alcoholgebruik terwijl u Amantadine. Praat met uw arts voordat u alcohol of gebruik van geneesmiddelen die kunnen leiden tot drinken slaperigheid (bv steun slapen, spier-relaxers) terwijl u Amantadine, het kan toevoegen aan de gevolgen ervan. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen kunnen slaperigheid.
Niet raken bij warm weer of wanneer u wordt actief; zonnesteek kunnen optreden.
Amantadine werkt alleen tegen bepaalde soorten griep, maar geen andere virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Als u Amantadine voor de griep, moet u Amantadine gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. Het virus kan ook minder gevoelig voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Je moet meestal niet een levend neusgriepvaccin ontvangt binnen 14 dagen voor of 2 dagen nadat je Amantadine nemen. Het vaccin kan niet zo goed. Praat met uw arts voordat u enig vaccin.
Als u Amantadine voor de ziekte van Parkinson, meer lichaamsbeweging langzaam als uw symptomen verbeteren.
Niet plotseling stoppen met het innemen Amantadine zonder eerst met uw arts. Uw dosering moet langzaam worden verlaagd om bijwerkingen te voorkomen.
Maligne neurolepticasyndroom (MNS) is een mogelijk fatale syndroom dat kan worden veroorzaakt door amantadine. Symptomen kunnen zijn: koorts, stijve spieren, verwardheid, abnormaal denken, snelle of onregelmatige hartslag, en zweten. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u een van deze symptomen.
Als uw symptomen niet verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.
Gebruik Amantadine met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Amantadine dient te worden met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 1 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van amantadine bespreken terwijl je zwanger bent. Amantadine wordt aangetroffen in moedermelk. Geen borstvoeding geven tijdens het gebruik Amantadine.

Als u stopt met Amantadine plotseling, moet u wellicht ontwenningsverschijnselen. Deze kunnen agitatie, hallucinaties, paranoia, angst, depressie, verwardheid of onduidelijke spraak.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Verlies van eetlust, wazig zien, obstipatie, diarree, duizeligheid, slaperigheid, droge mond of neus, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, vreemde dromen, vermoeidheid, slaapproblemen.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), agressie, agitatie, verwardheid, depressie, flauwvallen, snelle of onregelmatige hartslag, koorts, hallucinaties; geheugenverlies, geestelijke of stemmingswisselingen; spierproblemen (bv., spasmen, ongecontroleerde bewegingen), paranoïde gedachten, veranderingen in de persoonlijkheid, epileptische aanvallen, ernstige of aanhoudende slaperigheid of slaapproblemen, kortademigheid, keelpijn, zwelling van de handen, benen, voeten, of enkels, gedachten aan zelfmoord, problemen met plassen, ongewone angst of prikkelbaarheid, visie veranderingen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Amantadine