Kopen AlphaganKopen Alphagan

ALPHAGAN INDICATIES


Alphagan wordt gebruikt voor het verlagen van de oogdruk bij patiënten met openhoekglaucoom of hoge bloeddruk van het oog. Alphagan een alfa-3 adrenergische agonist. Het werkt door het verlagen van de vloeistofdruk in de oogbol en de toenemende vocht drainage van de oogbol.

ALPHAGAN INSTRUCTIES


Gebruik Alphagan zoals voorgeschreven door uw arts.

Stop niet met het gebruik van Alphagan of de dosering te wijzigen, tenzij dit wordt geadviseerd door uw zorgverzekeraar.
Verwijder zachte contactlenzen voordat u Alphagan P gebruiken; lenzen kan terug in de ogen 15 minuten na gebruik van Alphagan worden geplaatst.
Om Alphagan in het oog gebruikt, eerste, was uw handen. Houd uw hoofd achterover. Met behulp van je wijsvinger en trek het onderste ooglid weg van het oog naar een zakje te vormen. Laat de geneeskunde in het zakje en zachtjes sluit je ogen. Meteen daarna uw vinger om druk uit te oefenen op de binnenhoek van het oog gedurende 1 tot 2 minuten. Niet knipperen. Verwijder overtollig geneeskunde rond je ogen met een schone, droge tissue, zorg dat u uw ogen niet aan te raken. Was uw handen om een ​​geneesmiddel dat kan worden op ze te verwijderen.
Om ziektekiemen te voorkomen dat besmetting van uw geneesmiddel, mag u de applicator tip niet aan zodat elk oppervlak, inclusief het oog. Houd de container goed gesloten.
Inboezemen 1 druppel in het aangedane oog (en) 3 maal per dag ongeveer 8 uur of zoals voorgeschreven door uw zorgverzekeraar.
Meer dan 1 oog geneesmiddel kan worden gebruikt lagere oogdruk. Gebruik de producten minstens 5 minuten uit elkaar.
Gebruik niet meer medicijn dan is voorgeschreven, tenzij dit wordt geadviseerd door uw zorgverzekeraar.
Neem contact op met uw zorgverzekeraar in een keer als je voelt dat je te veel van Alphagan hebben gebruikt.
Als u een dosis van Alphagan, gebruik deze zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Gebruik geen 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Alphagan gebruiken.

ALPHAGAN OPSLAG


Store Alphagan bij kamertemperatuur, tussen 59 en 77 graden F (15 en 20 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Alphagan buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

ALPHAGAN MEER INFO:


Werkzame stof: Brimonidinetartraat.

Heeft Alphagan NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Alphagan zijn
u neemt furazolidone of een monoamine oxidase remmer (MAO-remmers) (bijvoorbeeld fenelzine).

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Alphagan. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden, of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een ernstige hart-en vaatziekten (inclusief onvoldoende doorbloeding) of nier-of leverproblemen
als u een voorgeschiedenis van depressie
als je Raynaud fenomeen
als u een lage bloeddruk, ontsteking van de bloedvaten, of onvoldoende bloedtoevoer naar de hersenen.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Alphagan. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Bromocriptine, catechol-O-methyltranferase (COMT) remmers, cocaïne, methyldopa of oxytocica (bijv. ergotamine) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Alphagan
Furazolidone of MAO-remmers (bijv. selegiline) omdat het risico van hun bijwerkingen, zoals hoge koorts, hoge bloeddruk en hoofdpijn, kan worden verhoogd met Alphagan
Guanethidine omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Alphagan
Tricyclische antidepressiva (zoals amitriptyline), omdat ze kunnen stijgen of dalen effectiviteit Alphagan's.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Alphagan kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Alphagan kunnen slaperigheid, duizeligheid, wazig zien of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Alphagan met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Lab tests, waaronder oogonderzoeken, kan worden uitgevoerd terwijl u Alphagan gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Alphagan moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 2 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Alphagan bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Alphagan wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u Alphagan gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Abnormaal zicht, hoesten, duizeligheid, slaperigheid, droge ogen, droge mond, irritatie van de ogen, griep, gevoel van vreemd lichaam, hoofdpijn, ontstoken oogleden, irritatie in de buurt van de wimpers, verlies van kleur in het oog, spierpijn, huiduitslag, roodheid van het ooglid; loopneus, gevoeligheid voor licht, sinus-infectie, keelpijn, vlekken en erosie van het hoornvlies, maagklachten, zwelling van het bindvlies, scheuren, vermoeidheid, bovenste luchtwegen symptomen, zwakte.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), angst, veranderingen in de hartslag, ademhalingsproblemen, korstjes op de oogleden, flauwvallen, droge neus, hartkloppingen ; stampende in de borst.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Alphagan