Kopen AllopurinolKopen Allopurinol

ALLOPURINOL INDICATIES


Allopurinol wordt gebruikt voor de behandeling van jicht. Het wordt gebruikt om hoge urinezuur in het bloed of urine door bepaalde soorten kanker chemotherapie. Het wordt ook gebruikt om bepaalde patiënten met calciumoxalaat nierstenen en grote hoeveelheden urinezuur in de urine te behandelen. Allopurinol is een xanthine oxidase remmer. Het werkt door de productie van urinezuur in het lichaam.

ALLOPURINOL INSTRUCTIES


Gebruik Allopurinol zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Allopurinol via de mond na de maaltijd om maagklachten te verminderen.
Drink extra vloeistoffen terwijl u rekening Allopurinol wordt aanbevolen. Raadpleeg uw arts voor instructies.
Blijf Allopurinol te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Gebruik geen dosis te missen.
Als u een dosis van allopurinol, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Allopurinol gebruiken.

ALLOPURINOL OPSLAG


Store Allopurinol bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Allopurinol buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Heeft Allopurinol NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Allopurinol.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Allopurinol. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u een nier-of leverziekte, hartproblemen (bijv. congestief hartfalen), beenmerg problemen, hoge bloeddruk of diabetes.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Allopurinol. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Amoxicilline of ampicilline vanwege het risico op huiduitslag worden verhoogd
Chlorpropamide omdat het risico van een lage bloedsuikerspiegel kan worden verhoogd
Dicumarol of orale anticoagulantia (bijv. warfarine) omdat het risico van bloeden kan worden verhoogd met Allopurinol
Thiazidediuretica (bijv. hydrochloorthiazide) of Uricosurica (bijv. probenecide), omdat zij het risico van Allopurinol's bijwerkingen kunnen verhogen,
Cyclosporine of thiopurines (bijvoorbeeld azathioprine, mercaptopurine) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met allopurinol.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Allopurinol kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Allopurinol kan slaperigheid veroorzaken. Dit effect kan worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Allopurinol met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
U kunt een toename van jicht aanvallen toe voor enkele maanden nadat u begint met het nemen Allopurinol. Uw arts kan u een ander geneesmiddel (colchicine) te helpen deze jicht aanvallen te verminderen. Neem contact op met uw arts als u frequente of ernstige aanvallen van jicht ervaren.
Het kan 2 tot 6 weken duren om het volledige voordeel van Allopurinol ontvangen.
Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik voor langer dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Allopurinol is niet nuttig voor het verlichten van een acute jichtaanval.
Volg het dieet en lichaamsbeweging programma gegeven aan u door uw zorgverzekeraar.
Lab tests, waaronder urinezuur en nier-en leverfunctie, kan worden uitgevoerd terwijl u Allopurinol te gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van allopurinol te bespreken terwijl je zwanger bent. Allopurinol wordt aangetroffen in moedermelk. Als u zijn of zullen worden borstvoeding geven terwijl u allopurinol gebruiken, contact op met uw arts. Bespreek eventuele risico's voor uw baby.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Diarree, misselijkheid.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloed in de urine of pijn bij het plassen, donkere urine, koorts, rillingen, of keelpijn, irritatie van de ogen, gewrichtspijn, verlies van eetlust, rood, gezwollen, blaren of schilferende huid, maagpijn, onverklaarbaar gewichtsverlies, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone spierpijn of zwakte; gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Allopurinol