Kopen AlfatrimKopen Alfatrim

ALFATRIM (BACTRIM) INDICATIES


Alfatrim wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën. Alfatrim een ​​antibioticum combinatie met een sulfonamide antibioticum. Het werkt door het doden van gevoelige bacteriën.

ALFATRIM (BACTRIM) INSTRUCTIES


Gebruik Alfatrim zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Alfatrim via de mond met of zonder voedsel.
Alfatrim werkt het beste als het wordt genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Neem Alfatrim met een vol glas water (8 oz/240 ml). Drink extra vloeistoffen terwijl u rekening Alfatrim wordt aanbevolen. Raadpleeg uw arts voor instructies.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Alfatrim voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Als u een dosis van Alfatrim missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Alfatrim gebruiken.

ALFATRIM (BACTRIM) OPSLAG


Store Alfatrim bij kamertemperatuur, tussen 59 en 77 graden F (15 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd in een strak, licht-resistente container. Niet bewaren in de badkamer. Houd Alfatrim buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

ALFATRIM (BACTRIM) MEER INFO:


Actieve Ingrediënten: Sulfamethoxazol en trimethoprim.

Heeft Alfatrim NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Alfatrim of op soortgelijke medicijnen zijn
u een ernstige allergische reactie op een andere sulfonamide (sulfa) geneeskunde (bijv. glipizide, hydrochloorthiazide) had
u neemt dofetilide
u anemie veroorzaakt door lage niveaus van foliumzuur in het bloed of urine-blokkade
je bent in week 38 van de zwangerschap of later (voldragen) of u borstvoeding geeft
de patiënt een kind jonger dan 2 maanden
u zal ontvangen een levend oraal buiktyfusvaccin.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Alfatrim. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept (vooral epileptica) of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u lever-of nierproblemen, bloed problemen (bv. anemie, porfyrie) hebben, astma, of een HIV-infectie
als u ernstige allergieën, glucose-6-fosfaatdehydrogenase-deficiëntie, of een enzym deficiëntie
als u een verhoogd risico op lage niveaus van foliumzuur in het bloed (bijvoorbeeld, heb je alcoholisme, u ouder, u niet voedingsstoffen uit voedsel goed, je bent in een slechte voedingstoestand, neem je medicijnen voor epileptische aanvallen).

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Alfatrim. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Leucovorin omdat het de effectiviteit Alfatrim kan dalen
Angiotensine-converting enzyme (ACE) remmers (bijvoorbeeld enalapril) of diuretica (bijv. hydrochloorthiazide), omdat zij het risico van Alfatrim's bijwerkingen kunnen verhogen,
Anticoagulantia (bijv. warfarine) omdat het risico van bloeden kan worden verhoogd
Dofetilide omdat het risico van ernstige hartproblemen kan worden verhoogd
Digoxine, methotrexaat, fenytoïne, sulfonen (bijvoorbeeld, dapson) of sulfonylurea (bijv. glipizide) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Alfatrim
BCG-vaccin of orale tyfus vaccin omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Alfatrim
Cyclosporine omdat de effectiviteit kan worden verminderd en het risico van lever bijwerkingen kunnen worden verhoogd.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Alfatrim kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Alfatrim kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Alfatrim. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden tijdens de behandeling of binnen enkele maanden na de behandeling met Alfatrim. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Zorg ervoor dat u Alfatrim te gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Alfatrim werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Langdurig of herhaald gebruik van Alfatrim kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Diabetes patiënten - Alfatrim kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel voet. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Alfatrim kan interfereren met bepaalde lab tests. Zorg ervoor dat uw arts en laboratorium personeel weet dat u rekening Alfatrim.
Lab tests, met inbegrip van het volledige bloedbeeld en nierfunctie, kan worden uitgevoerd terwijl u Alfatrim te gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Alfatrim met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan, vooral ernstige huidreacties, beenmergsuppressie, of hoge kaliumgehalte in het bloed.
Alfatrim mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger 2 maanden, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Alfatrim bespreken terwijl je zwanger bent. Gebruik geen Alfatrim als je in week 38 van de zwangerschap of later (voldragen). Alfatrim wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Alfatrim.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Verlies van eetlust, diarree, misselijkheid, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid), blaren, peeling, rood of gezwollen huid, bloederige of zwarte, teerachtige ontlasting , pijn op de borst, rillingen, koorts of keelpijn, verwardheid, donkere urine, verminderde plassen, depressie, hallucinaties, onregelmatige hartslag, gewrichtspijn of spierpijn, geestelijke of stemmingswisselingen, pijnlijke of stijve nek; paarse vlekken onder de huid, epileptische aanvallen; ernstige diarree, ernstige of aanhoudende hoest, ernstige of aanhoudende hoofdpijn, ernstige of aanhoudende misselijkheid of braken, kortademigheid; maagkrampen / pijn, ongewone blauwe plekken of bloeden, ongewone vermoeidheid of zwakte; ongewoon bleke huid, vaginale irritatie of afscheiding, vergeling van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Alfatrim