Kopen AlbenzaKopen Albenza

ALBENZA INDICATIES


Albenza is een lid van de benzimidazoolverbindingen als geneesmiddel geïndiceerd voor de behandeling van een verscheidenheid van worminfecties. Het is een breedspectrum ontwormingsmiddel, effectief tegen: spoelwormen, lintwormen en staartvinnen van huisdieren en mensen.

Als een worm-dodende, albendazol veroorzaakt degeneratieve veranderingen in de vruchtwand en darmcellen van de worm via binding aan de colchicine-gevoelige plaats van tubuline, waardoor de polymerisatie of samenstel remmen in microtubuli. Het verlies van de cytoplasmatische microtubuli leidt tot een verminderde opname van glucose door de larven en volwassen stadia van de gevoelige parasieten, en put hun glycogeenvoorraad. Degeneratieve veranderingen in het endoplasmatisch reticulum, de mitochondria van de kiemlaag en de daaropvolgende afgifte van lysosomen resulteert in verminderde productie van adenosine trifosfaat (ATP), die de energie voor het overleven van de lintworm. Omwille van een verminderde productie van energie, wordt de parasiet geïmmobiliseerd en uiteindelijk sterft.

ALBENZA INSTRUCTIES


Alvorens albendazol, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u allergisch bent voor deze of aan andere benzimidazole anthelmintica (bijv. mebendazole), of als u nog andere allergieën. Dit product kan hulpstoffen, die allergische reacties of andere problemen veroorzaken. Praat met uw apotheker om meer informatie.

Voor het gebruik van deze medicatie, vertel uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van: leverziekte, galwegen problemen (bv. verstopping), bloed / beenmerg aandoeningen.

Deze medicatie kan leiden tot leverproblemen. Omdat het drinken van alcohol verhoogt het risico op problemen met de lever, beperken alcoholische dranken tijdens het gebruik van deze medicatie. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

ALBENZA OPSLAG


Bewaren tussen 20 ° en 25 ° C (68 ° en 77 ° F). Uit de buurt van warmte, vocht en licht te houden. Niet bewaren in de badkamer. Houd Albenza buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap, en niet zwanger gedurende een maand na het nemen van deze drug.

Dosering van Albenza (albendazol) zal variëren, afhankelijk van welke van de volgende parasitaire infecties wordt behandeld. Bij jonge kinderen, moeten de tabletten worden fijngemaakt of gekauwd en doorgeslikt met een slok water.

Albenza is best bij de maaltijd, in het bijzonder met voedsel dat vet bevat, om uw lichaam te absorberen het medicijn beter.

Voor patiënten die de tablet vorm van Albenza:
De tabletten dienen in hun geheel met een kleine hoeveelheid vloeistof.

Om u te helpen uw infectie volledig, dit medicijn precies zoals voorgeschreven door uw arts voor de volledige tijd van de behandeling. In sommige infecties kunnen bijkomende behandelingen met dit geneesmiddel nodig zijn op 2-weekse intervallen volledig opruimen van de infectie. Mis geen enkele dosis.

Stop met het innemen van het geneesmiddel en raadpleeg uw arts zo snel mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden:

Zeldzaam

Koorts
huiduitslag of jeuk
keelpijn
ongewone vermoeidheid en zwakte

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan de geneeskunde. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als een van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen:

Minder vaak voorkomende

Buikpijn
diarree
duizeligheid
hoofdpijn
misselijkheid
braken

Zeldzaam

Dunner of haaruitval

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kunnen ook optreden bij sommige patiënten. Indien u andere bijwerkingen opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Albenza kan duizeligheid, hoofdpijn, koorts, misselijkheid, braken, of tijdelijke haaruitval.

In zeldzame gevallen kan het aanhoudende keelpijn, ernstige hoofdpijn, epileptische aanvallen, problemen met het gezichtsvermogen, vergeling ogen of huid, donkere urine, buikpijn, blauwe plekken, geestelijke / stemmingswisselingen, zeer stijve nek, verandering in de hoeveelheid urine veroorzaken. Verhoging van leverenzymen tijdens de behandeling is een vaak voorkomende bijwerking, maar in zeldzame gevallen zijn er ook meldingen van acuut leverfalen. Allergische reacties zijn ook mogelijk.

Zelden Albenza is gemeld beenmergsuppressie, agranulocytose en aplastische anemie die blijvend zijn veroorzaken. Het risico van deze bijwerking lijkt verhoogd bij patiënten met een leverziekte, inclusief echinococcal cysten. Hierdoor gevaarlijke bijwerking is het belangrijk om het bloedbeeld regelmatig controleren.

Kopen Albenza