Kopen AkneminKopen Aknemin

AKNEMIN (MINOCIN) INDICATIES


Aknemin wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde infecties. Het kan ook worden gebruikt met andere geneesmiddelen om ernstige acne te behandelen. Aknemin is een tetracycline antibioticum. Het werkt door het vertragen van de groei van bepaalde bacteriën en waardoor het immuunsysteem van het lichaam om ze te doden.

AKNEMIN (MINOCIN) INSTRUCTIES


Gebruik Aknemin zoals voorgeschreven door uw arts.

Sommige merken Aknemin kan met voedsel worden ingenomen. Anderen moeten worden genomen op een lege maag. Neem contact op met uw arts of apotheker over hoe u uw merk van Aknemin nemen.
Sommige merken van Aknemin moet geheel worden doorgeslikt. Neem contact op met uw arts of apotheker om te zien of uw geneesmiddel is een merk dat geheel moet worden doorgeslikt.
Neem Aknemin via de mond met of zonder voedsel.
Neem Aknemin met een vol glas water (8 oz/240 ml). Ga niet liggen gedurende 30 minuten na het innemen van Aknemin.
Als u ook een bismutzouten (bijv. bismutsubsalicylaat), calciumzouten (bijvoorbeeld calciumcarbonaat), colestipol, ijzerzouten (bijvoorbeeld ijzer sulfaat), magnesium, urine alkalinizers (bijv. dagelijks antacida), sucralfaat, vitaminen / mineralen, quinapril, didanosine of zink zouten (bijv. zinksulfaat), laat ze niet binnen 2 tot 3 uur voor of na het innemen van Aknemin. Raadpleeg uw arts als u vragen hebt.
Het opruimen van uw infectie volledig, neem Aknemine voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.
Aknemin werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.
Als u een dosis van Aknemin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Aknemin gebruiken.

AKNEMIN (MINOCIN) OPSLAG


Store Aknemin bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C), in een goed gesloten, licht-resistente container. Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Aknemin buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

AKNEMIN (MINOCIN) MEER INFO:


Werkzame stof: Minocycline hydrochloride.

Heeft Aknemin NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Aknemine zijn
u neemt acitretine, qisotretinoin, methoxyfluraan, of een penicilline.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Aknemin. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u nierproblemen heeft
als u een auto-immuunziekte (bijvoorbeeld lupus).

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Aknemin. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Aluminiumzouten (bijv. carbonaat) of cimetidine omdat doeltreffendheid Aknemin kan dalen
Acitretin, anticoagulantia (bijvoorbeeld warfarine), digoxine, ergot alkaloïden (bijv. ergotamine), insuline, isotretinoïne, methotrexaat, methoxyfluraan of theophyllines omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd Aknemin
Wonen orale buiktyfusvaccin, orale anticonceptiva (de pil), of penicillines omdat de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd door Aknemin.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Aknemine kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.

Belangrijke veiligheidsinformatie:

Aknemin kunnen slaperigheid, duizeligheid, of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Aknemin met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Aknemin kan ertoe leiden dat u gemakkelijker verbrand worden. Vermijd de zon, zonnehemels, of het looien cabines tot u weet hoe u reageert op Aknemin. Gebruik een zonnecrème of beschermende kleding dragen als je buiten moet worden voor meer dan een korte tijd.
Langdurig of herhaald gebruik van Aknemin kan een tweede infectie. Vertel uw arts als tekenen van een tweede infectie optreden. Uw geneesmiddel moet mogelijk worden veranderd om dit te behandelen.
Aknemin werkt alleen tegen bacteriën, maar niet virale infecties (bijvoorbeeld de verkoudheid) behandelen.
Milde diarree is gemeen met het gebruik van antibiotica. Echter, een meer ernstige vorm van diarree (pseudomembraneuze colitis) zelden voorkomen. Dit kan optreden terwijl u het antibioticum of gebruik binnen enkele maanden na het stoppen met het gebruik. Neem contact op met uw arts meteen als buikpijn of krampen, ernstige diarree of bloederige ontlasting optreden. Behandel diarree niet zonder eerst met uw arts.
Vertel uw arts of tandarts dat u Aknemine voordat u een medische of tandheelkundige zorg, spoedeisende behandelingen of chirurgische ingreep.
Zorg ervoor dat u Aknemine gebruiken voor het volledige verloop van de behandeling. Als je dat niet doet, kan het geneesmiddel kan niet duidelijk uw infectie. De bacteriën kunnen ook minder gevoelig zijn voor deze of andere geneesmiddelen. Dit kan de besmetting moeilijker te behandelen in de toekomst.
Hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) kunnen niet zo goed werkt terwijl u Aknemin. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van geboortebeperking (bijv. condooms).
Lab tests kunnen worden uitgevoerd terwijl u Aknemin gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Aknemin met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Gebruik Aknemin met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger 10 jaar die diarree of een infectie van de maag of darmen hebben.
Aknemin mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 8 jaar oud is, de veiligheid en effectiviteit bij deze kinderen zijn niet bevestigd. Met behulp van Aknemin bij kinderen jonger dan 8 jaar of bij vrouwen tijdens de laatste helft van de zwangerschap kan een blijvende verandering in de tand kleuring van het kind schaden.
Zwangerschap en borstvoeding: Aknemin is aangetoond dat schade toebrengen aan de foetus. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Aknemin bespreken terwijl je zwanger bent. Aknemin wordt aangetroffen in moedermelk. Geef geen borstvoeding tijdens het gebruik van Aknemin.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Duizeligheid, slaperigheid, duizeligheid, verlies van eetlust, misselijkheid, maagklachten, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), bloederige ontlasting, wazig zien, uitpuilende zachte plekken in zuigelingen, koorts, hoofdpijn, verhoogde druk in het hoofd, ontsteking van de alvleesklier (verhoogde hartslag, misselijkheid, maag tederheid, braken), gewrichtspijn, spierpijn of zwakte; rood, gezwollen, blaren of peeling huid, oorsuizen, stuipen, ernstige diarree, ernstige huidreactie aan de zon, maagpijn / krampen, problemen met slikken, ongewone vermoeidheid of zwakte, vaginale irritatie of afscheiding, gele verkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Aknemin