Kopen AbilifyKopen Abilify

ABILIFY INDICATIES


Abilify wordt gebruikt voor de behandeling van agitatie ten gevolge van schizofrenie of een bipolaire stoornis, depressie. Abilify is een atypisch antipsychoticum. Het beïnvloedt bepaalde stoffen in de hersenen.

ABILIFY INSTRUCTIES


Gebruik Abilify zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Abilify via de mond met of zonder voedsel.
Als u een dosis van Abilify, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Abilify gebruiken.

ABILIFY OPSLAG


Store Abilify bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Houd Abilify buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

ABILIFY MEER INFO:


Werkzame stof: Aripiprazol.

Heeft Abilify NIET als:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Abilify.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Abilify. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing:

als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement
als u allergieen aan geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen
als u ooit hartproblemen (bijvoorbeeld hartfalen, onregelmatige hartslag, hartaanval), lage bloeddruk, bloedvat problemen, of een beroerte gehad
als u een geschiedenis van laag aantal witte bloedcellen, waaronder lage witte bloedcellen veroorzaakt door een geneesmiddel
als u een voorgeschiedenis van convulsies, dementie, de ziekte van Alzheimer, depressie of andere geestelijke of stemmingsstoornissen, of suïcidale gedachten of pogingen
Als je problemen hebt met slikken of een voorgeschiedenis van het maligne neurolepticasyndroom (MNS)
als u uitgedroogd bent, hebben een laag bloedvolume, of zijn het innemen van medicijnen voor hoge bloeddruk
als u of een familielid heeft een geschiedenis van diabetes of u ernstig overgewicht.

Sommige geneesmiddelen kunnen interageren met Abilify. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende:

Anticholinergica (bijv. benztropine, methscopolamine) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Abilify.
Benzodiazepines (bv., lorazepam), claritromycine, imidazool antimycotica (bijv. ketoconazol), kinidine, selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's) (bijvoorbeeld fluoxetine) of voriconazol omdat zij het risico van Abilify de bijwerkingen
Carbamazepine, hydantoïnen (bijvoorbeeld fenytoïne) of rifampin omdat doeltreffendheid Abilify kan dalen
Alfa-blokkers (bijv. terazosine) omdat het risico van hun bijwerkingen kunnen worden verhoogd met Abilify.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als Abilify kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of de dosering van een geneesmiddel.
Belangrijke veiligheidsinformatie:

Abilify kan slaperigheid, duizeligheid, of duizeligheid veroorzaken. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Abilify met voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Drink geen alcohol tijdens het gebruik van Abilify.
Raadpleeg uw arts voordat u geneesmiddelen die kunnen slaperigheid gebruiken (bv steun slapen, spier-relaxers) tijdens het gebruik van Abilify, het kan toevoegen aan de gevolgen ervan. Vraag uw apotheker als u vragen hebt over welke geneesmiddelen kunnen slaperigheid.
Abilify kan duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen, alcohol, kan warm weer, de uitoefening of koorts deze effecten. Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan ​​traag, vooral in de ochtend. Ga zitten of liggen bij het eerste teken van een van deze effecten.
Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis of gebruik vaker dan voorgeschreven zonder met uw arts.
Symptomen kunnen zijn: koorts, stijve spieren, verwardheid, abnormaal denken, snelle of onregelmatige hartslag, en zweten. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u een van deze symptomen.
Niet oververhit of uitgedroogd bij warm weer of wanneer u wordt actief; zonnesteek kunnen optreden.
Abilify kan het vermogen van uw lichaam om infecties te bestrijden verminderen. Vermijd contact met mensen die verkoudheid of infecties hebben. Vertel uw arts als u tekenen van infectie zoals koorts, keelpijn, huiduitslag, of koude rillingen.
Abilify kan uw bloedsuikerspiegel verhogen of het verhogen van uw risico op het ontwikkelen van diabetes. Een hoge bloedsuikerspiegel kan u verward, slaperig of dorst. Het kan ook je flush, ademen sneller, of hebben een vrucht-achtige adem geur. Als deze symptomen zich voordoen, vertel uw arts meteen.
Diabetes patiënten - Abilify kan uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Check bloedsuikerspiegel zorgvuldig. Vraag uw arts voordat u de dosering van uw diabetes geneeskunde.
Lab tests, waaronder nuchtere bloedsuikerspiegel en het volledige bloedbeeld, kan worden uitgevoerd terwijl u Abilify gebruikt. Deze tests kunnen worden gebruikt voor het bewaken van uw aandoening of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Gebruik Abilify met voorzichtigheid bij ouderen, ze kunnen meer gevoelig voor de effecten ervan.
Abilify dient te worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen; veiligheid en werkzaamheid bij kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Het is niet bekend of Abilify schade kan toebrengen aan de foetus. Als u zwanger wordt, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico's van het gebruik van Abilify bespreken terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Abilify wordt aangetroffen in moedermelk. Voer niet borstvoeding tijdens het gebruik van Abilify.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of geringe, bijwerkingen.

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

Duizeligheid, slaperigheid, hoofdpijn, misselijkheid, braken.

Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong), abnormale gedachten, pijn op de borst, verwarring, flauwvallen, snelle, langzame of onregelmatige hartslag, koorts , koude rillingen, keelpijn, verhoogde transpiratie, onwillekeurige bewegingen van de tong, gezicht, mond, kaak, armen, benen of rug (bijvoorbeeld kauwen bewegingen, het tuiten van de mond, puffen van de wangen), verlies van controle over het plassen, verlies van coördinatie; spiertrillingen, schokken, of stijfheid, eenzijdige zwakte, epileptische aanvallen, ernstige of aanhoudende rusteloosheid, kortademigheid, zwelling van de handen, enkels of voeten; symptomen van een hoge bloedsuikerspiegel (bijv. verhoogde dorst, plassen, of eetlust, ongewone zwakte), problemen met slikken, moeite met lopen, ongewone blauwe plekken, ongewone vermoeidheid of zwakte, visie of spraak verandert.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Kopen Abilify